2015 Chawangpu kolekce

0.0 stars  0.0  0 hodnocení  Přidáno 14.10.2015 uživatelem Ondřej, Stav čaje: [447] A 7506x
2015 Chawangpu kolekce
2015 Chawangpu kolekce - srovnání Lao Yu 2013, Lao Yu 2014 a  Lao Yu 2015 2015 Chawangpu kolekce - Srovnání 2013 BaDa Pu-erh.sk - 2013 ChawangPu BaDa - 2015 ChawangPu BaDa

Druh: Pu-erh

Země: Čína

Oblast: Yunnan

Výrobce: Cha Wang Shop Exclusive Products

Prodejce: Cha Wang Shop

Cha Wang Shop

Tagy: , , , , , , , ,

Popis:

Na jaře jsme si pořídili kompletní kolekci puerhů Cha Wang Shopu 2015 a postupně se jí propíjíme. Kolekce obsahuje 6 koláčků o hmotnosti 200g:


Příprava:

2015 Chawangpu Bada Lao Yu Xiao Bing
2015 Chawangpu Bada Old Tree Xiao Bing
2015 Chawangpu Hekai Gushu Xiao Bing
2015 Chawangpu Menghai "Cheng Shuang" Xiao Bing
2015 Chawangpu Mengsong Old Tree Xiao Bing
2005 (2015) Chawangpu Bulang Shan Old Tree Xiao Bing 200g

Začneme srovnáním Lao Yu. Budeme porovnávat:
2013 Chawangpu Lao Yu
2014 Chawangpu Lao Yu
2015 Chawangpu Lao Yu.

Chystáme se také porovnat:
2013 Chawangpu BaDu
2015 Chawangpu BaDu
2013 BaDa z pu-erh.sk


  •   Počet zobrazení: 7506  




Ondřej
15.10.2015 09:26:16
Ondřej

2015 Chawangpu kolekce - Mohu jen prozradit, že všechny čaje vycházejí dobře :)

Pomohlo vám toto hodnocení? Ano 0 / Ne 0           Označit jako nevhodné

Ondřej
21.10.2015 15:40:33
Ondřej

Srovnání všech Lao Yu je konečně dopsáno. To jsem se zase zčajoval :)

Pomohlo vám toto hodnocení? Ano 0 / Ne 0           Označit jako nevhodné

Ondřej
29.10.2015 13:08:38
Ondřej

Srovnání 2013/2015 BaDa ChawangPu je tu!

Pomohlo vám toto hodnocení? Ano 0 / Ne 0           Označit jako nevhodné



Čaje - Pu-erh

2005 Changda Hao Yiwu Mansa Gu Shu Cha

2005 Changda Hao Yiwu Mansa Gu Shu Cha Raw Puerh Cake 400g
4.0 stars 1 hodnocení

Changda Hao is one of famous and established earlier tea factory in Yiwu town. Changda...

2010 Yunnan Sourcing Bang Ma Wild Arbor

2010 Yunnan Sourcing Bang Ma Wild Arbor Pu-Erh
0.0 stars 0 hodnocení

Podzimní sklizeň z čajovníků věku 60-200 let rostoucích ve vesnici Bang Ma (poblíž...

Lao Banzhang 2013

Lao Banzhang 2013
5.0 stars 2 hodnocení

Lao Banzhang is the pu-erh that you will pay the most money for and the pu-erh that you...

2013 Spring Hekai Gu Shu Mao Cha

2013 Spring Hekai Gu Shu Mao Cha
4.5 stars 1 hodnocení

Tato mao cha byla sklizena v jeden den v jedné čajové zahradě. Světle žlutý nálev s...

2015 White 2 Tea Pin

2015 White 2 Tea Pin
0.0 stars 0 hodnocení

Popis prodejce: 2015 Pin Raw Puer Tea 200g z White2tea. Pin je blendem vysoce...

2016 Chawangpu Menghai "Xiao Yao"

2016 Chawangpu Menghai "Xiao Yao"
0.0 stars 0 hodnocení

Popis prodejce: 2016 was very special because cold winter and spring drought destroyed...


Citace - Pu-erh


„Sladkost čaje
Pokud si usrknete raw puerhu měl by se velmi rychle dostavit sladký pocit v ústech. Čím silnější, déle trvající, vyrovnanější chuť, tím je to lepší čaj.“

zhi-zheng-tea-shop-logo
Zdroj Web: Přeloženo ze Zhi Zheng Tea Shop. Jak rozpoznat dobrý čaj Puerh?[online]. Dostupné z WWW: <http://www.zhizhengtea.com>. [q792] [s87]





Pamatujete si, který čaj jste pili před rokem?

Vytvořte si sbírku svých oblíbených čajů a budete mít přehled, co jste kdy pili.

Jak přidat čaj?

Veřejná či soukromá sbírka?

Pomůžeme vám s výběrem čajů.

Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.    5 stars    5 stars 

Všechna hodnocení čajů

Napište hodnocení čaje.

Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.


      5 stars  3 stars   1 stars

Témata

                                                                                                                                                                                                                                   

Citace

„Uhlazenost, jemnost a povaha čaje puerh
Čaj puerh je post-fermentovaný typ čaje. Pokud je uložen ve správném prostředí bude se s časem měnit, proto tedy post-fermentovaný čaj. V čaji dochází k pomalé transformaci hořkosti a svíravosti. Chuť se uhlazuje, vyzrává, stává se plnější, povaha čaje se stává kulatější a zralejší.“

Zdroj Web: Přeloženo ze Zhi Zheng Tea Shop. Jak rozpoznat dobrý čaj Puerh?[online]. Dostupné z WWW: <http://www.zhizhengtea.com>. [q793] [s87]
banner Uvozovky.cz - Vaše inspirace v našich citacích. 4SUP.CZ - Nafukovací Paddleboardy