„Osvědčený proces lisování čaje do 500g cihel se zachoval, i když svaly vesničanů už dávno nahradila koňská síla a elektřina. Na připravení zásilky k expedici stačí pouhé dva týdny.“
Citace tagy: Pu-erh, Koláč, Výroba čaje
Popis od prodejce : The #4 cake is produced from 1, 2 and 3 year old raw material and...
Popis od prodejce: Classic Xiaguan green box JiaJi tuocha is replenished! Xiaguan...
bohátá a ušlachtilá bulang horkastá chuť so sladkastých aftertastom, sladkým šteklením...
Popis od prodejce: Probably a small tea factory in Yi Wu area pressed this cake under...
Changda Hao is one of famous and established earlier tea factory in Yiwu town. Changda...
Popis od prodejce: Tento čaj se nejvíce podobá CNNP 7532, ale my jej označujeme...
„Kouřovost
Umění výroby čaje ze starých čajovníků je velmi staré. Není jednoduché se naučit umění ručního pečení čaje. Jakákoliv malá chyba ovlivní chuť čaje. Kouřovost nebo yan wei je jedním z příkladů, ale je nutné jej odlišit od připálené chuti, která je popisována jako hu wei. Ta druhá chuť – připálená – obvykle vzniká, pokud není čaj dobře pečen a bohužel je velmi častá. Yan wei nebo též kouřovost je způsobena přesušením.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
高山流水 [gāo shān liú shuǐ] :lofty mountains and flowing water; -- referring to the harsh reality that talent...
Tento čaj pochází z pohoří Mengsong z jedné divoké čajové zahrady. Čajové stromy jsou 80-120 let staré a...
Korejský zelený čaj sklízený na jaře roku 2014 v okrese Hadong, pohori Jiri. Čaj je pěstován jako organický...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.