„茎茶 Kukiča (Kukicha, stonkový čaj) - Čaj produkovaný z "odpadu" z výroby čajů Sencha či Gyokuro. Dle sorty bývá v tomto čaji různý podíl řapíků, čajové prachu a zlomkového listu. Chuť většinou bývá lehčí, s výraznými trávovými tóny.“
Citace tagy: Japonsko, Zelený čaj
Dle tradic je druh čaje “Dračí studna” hodnocen čtyřmi kvalitami: zelená barva,...
Třída: AAA Kultivar: Yunnan Da Ye Oblast: Zhenyuan, Simao, Yunnan...
Jemný, plný, aromatický, povzbuzující čaj výborný pro celodenní popíjení.
Balenie: vákuové, 50 gramov, balené v Japonsku Čajík je originálne balený v...
Známý vysokohorský čaj vysoké kvality z Huilong Zhai, vesnice Dachang, okresu Lianghe ,...
Třída: AA+ Kultivar: Yunnan Da Ye Oblast: Si mao, Yunnan...
„Všeobecným pravidlem u zelených čajů je zalévání vodou, která prošla varem, ale zchladla na 60-80 °C. Příliš teplá voda způsobí vyluhování tříslovin a dalších substancí a nálev má hořkou chuť až pachuť.“
Citace tagy: Zelený čaj, Příprava čaje
The best ripe tuo cha this factory has ever made. The 801 product line is well known for the highest grade...
Tento malý koláček červeného čaje je vyroben z jarní sklizně 2012 z vysokohorské oblasti Simao. Koláček byl...
Klasická "Jia Ji" receptura! Tato tuocha byla lisována v roce 2005 a obsahuje 1 až 2-letý raw...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.