Domů >  >  > 

Videa - Zelený čaj

2
Zdroj Video: An introduction to the Tea industry in Taiwan (2 Parts)[online]. YouTube. Dostupné z WWW: <http://youtu.be/vtEVUVCMHxc>. [q879] [s93]




2
Zdroj Video: An introduction to the Tea industry in Taiwan (2 Parts)[online]. YouTube. Dostupné z WWW: <http://youtu.be/vtEVUVCMHxc>. [q877] [s93]




2
Zdroj Video: Dragon Well Green Tea[online]. YouTube. Dostupné z WWW: <http://youtu.be/TVISQrtnq4Y>. [q226] [s54]




2
Zdroj Video: Preparing Japanese Matcha Supreme[online]. YouTube. Dostupné z WWW: <http://youtu.be/Awut1wiEGUE>. [q224] [s53]




2
Zdroj Video: Jasmine Pearls Green Tea[online]. YouTube. Dostupné z WWW: <http://youtu.be/aYAAhrHk5tM>. [q220] [s51]





Čaje

2012 EoT Bulang Puer Tea 400g

2012 EoT Bulang Puer Tea 400g
5.0 stars 1 hodnocení

This tea was a bit of an experiment for us. We'd found 2 different maochas from Bulang mountain, which were...

BaDa 2013 - blind tasting set 1

BaDa 2013 - blind tasting set 1
4.8 stars 2 hodnocení

samotné zlisované voňajú silne ovocne, chuť je horkasto, orieškovo, mandlovo, ovocno, svieža, vyvážená,...

2013 Yunnan Simao Premium Green Tea "Gao Shan

2013 Yunnan Simao Premium Green Tea "Gao Shan Yin Ya"
4.0 stars 1 hodnocení

This is one of the best quality green tea which is produced in Yunnan province. First spring harvest in...

Témata

                                                                                                                                                                                                                                   

Pomůžeme vám s výběrem čajů.

Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.    5 stars    5 stars 

Všechna hodnocení čajů

Napište hodnocení čaje.

Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.


      5 stars  3 stars   1 stars

Citace

„Fermentace znamená kvašení, což je proces, který v čaji ani vzdáleně neprobíhá. Ve skutečnosti se jedná o oxidaci polyfenolů - špatně označovaných jako taniny -, která vede k chemickým změnám v čajových lístcích a způsobuje jejich tmavnutí. Černý, zelený, částečně oxidovaný a tmavý čaj se liší způsobem i dobou oxidace. “

Zdroj Kniha: Thoma, Michal; Thoma, Zdeněk; Thomová, Soňa. Příběh čaje[online]. Argo, 2002. s. 400. Dostupné z WWW: <http://caj.thoma.cz/vynatky.html>. ISBN: 80-7203-447-2. [q133] [s31]
banner Uvozovky.cz - Vaše inspirace v našich citacích. 4SUP.CZ - Nafukovací Paddleboardy