„Pití čaje Pu Er příznivě reguluje trávení a pomáhá při zácpě
Fermentovaný čaj Pu Er nabízí nápoj citlivý k trávícímu systému člověka a pokud není připraven extrémně silný, tak trávicí systém nedráždí, ale naopak zklidňuje, podporuje trávení, urychluje tvorbu žaludečních šťáv a ulevuje od zácpy.“
Velmi hezky zpracovaný a kompletně ručně vyrobený čaj z pohoří Bada za použití...
Last winter was unusually cold. Many people thought they would have a good harvest the...
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce...
Popis prodejce: This is our favorite Tea Urchin pressing from the first batch of...
Established in the Qing Dynasty and passed down for thirteen generations, Quanjihao...
Popis od prodejce : 2009 Hai Lang "Gao Shan Zhai Autumn" Raw Pu-erh tea cake * 400...
„Kouřovost
Umění výroby čaje ze starých čajovníků je velmi staré. Není jednoduché se naučit umění ručního pečení čaje. Jakákoliv malá chyba ovlivní chuť čaje. Kouřovost nebo yan wei je jedním z příkladů, ale je nutné jej odlišit od připálené chuti, která je popisována jako hu wei. Ta druhá chuť – připálená – obvykle vzniká, pokud není čaj dobře pečen a bohužel je velmi častá. Yan wei nebo též kouřovost je způsobena přesušením.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Jaro přišlo tento rok do Yunnanu brzy. A také čaje z pravidelné jarní sklizně se letos sklízeli trochu...
Tento čaj pochází z podzimní sklizně 2014 z oblasti Mengsong (Menghai) a jde o blend z několika vesnic....
"Časné jaro" - Čerstvý zelený čaj z vyšších poloh okolí Yun Pan Shan (1100 m.n.m.) z brzké jarní sklizně....
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.