Puerh Tea Production Processing - Start to Finish in Yunnan China
„Doufáme, že tímto krátkým úvodem pomůžeme demystifikovat čaj puerh. Neexistují žádná tajemství, jak poznat dobrý Puerh. Svět Puerhu je složitý, ale není nevysvětlitelný.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Phôngsali is a province of Laos, bordering Yiwu, Yunnan. It is located high in the...
This Xiaguan mushroom shape raw puerh tea is made for Fei Tai (For Taiwan)" means this...
This is a newer Menghai release, first released in 2005 and then again in 2006, 2007,...
The best ripe tuo cha this factory has ever made. The 801 product line is well known...
hutný, bohatý, horkasto-nasládlý, ovocno voňajúci čajík, plné telo pohlcuje celé ústa a...
Di Jie je jedna z mála vesnic v okolí Bingdao. Tato macho pochází z pozdní zářijové...
„Pro výrobu čajů se používá dvou, tří, v případě výroby oolongů či čaje typu Pchu-er až pěti lístků přilehlých k výhonku. Výhonek (pupen) se označuje jako tip a bývá porostlý bílým chmýřím. K výhonku přiléhá první čajový lístek, orange pekoe, ze kterého je nejkvalitnější a chuťově nejvýraznější čaj, druhý lístek pekoe už poskytuje čaj střední jakosti a zbylé tři lístky pekoe souchong, souchong a congou patří k nižším třídám. Na jakostní černé a zelené čaje se uštipuje jen výhonek a první dva lístky, poeticky nazývané dva lístky a srdíčko. Na nejlepší čaje se uštipuje pouze výhonek a přilehlý lístek. Na dobrý oolong a Pchu-er se dá použít všech pěti lístků. “
This is the first time we made blending raw puer cake, so we took advice from a more experienced tea...
The best ripe tuo cha this factory has ever made. The 801 product line is well known for the highest grade...
Výborný čaj z jediné zahrady v Sikkimu, rozprostírající se v okolí vesnice Temi, v malebné krajině tohoto...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.