The Traditional Tea Roasting and Brewing of the Hani (2 mins version)
„Kyselost Raw Puerhu je většinou způsobena neadekvátním odvětráváním po procesu rolování nebo po lisování čaje do koláčů, kdy byly okamžitě vystaveny na slunci.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Klasická zelená Xiaguan krabička a klasická "Jia Ji" receptura! Tato Tuocha byla...
Lao Yu (老妪) : old woman Material for this cake came from a small Bulang...
"Youle qiaomu" is custom-made product from Kunming TF. The Maocha came from Youle...
Tato tuo je vyrobena z divokého arbor na slunci sušeného materiálu z hory Youle, také...
Popis od prodejce: Use Jingmai mountain arbor (Qiao Mu) tea which picked before Grain...
Klasická "Jia Ji" receptura! Tato tuocha byla lisována v roce 2005 a...
„Opět platí, pokud se během ochutnávání čaje objeví podivný nebo nepřirozený pach, měl by se člověk zdržet pití takového čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Tato mao cha byla sklizena v jeden den v jedné čajové zahradě. Světle žlutý nálev s bohatou vůní divokých...
The best ripe tuo cha this factory has ever made. The 801 product line is well known for the highest grade...
Tento koláč je vyroben z vysoce kvalitního Gushu materiálu pocházejícího z Luo Shui Dong 落水洞 - slavná obec...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.