„Kyselost Raw Puerhu je většinou způsobena neadekvátním odvětráváním po procesu rolování nebo po lisování čaje do koláčů, kdy byly okamžitě vystaveny na slunci.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
2008 Yi Wu Gu Shu, jaro, směs z různých oblastí. Do roku 2015 zrál na Taiwanu.
Phôngsali is a province of Laos, bordering Yiwu, Yunnan. It is located high in the...
When people pick the tea from ancient trees, usually they pick one bud and three to...
Velmi hezky zpracovaný a kompletně ručně vyrobený čaj z pohoří Bada za použití...
Popis prodejce: 2016 was very special because cold winter and spring drought destroyed...
Popis od prodejce : Pozdní podzimní sklizeň čaje z divokých arber čajových stromů (mezi...
„Po dni naplněném prací, přijde k chuti šálek vonného čaje. Ženy z vesnice Pank Cha si dají zelený, ještě mladý a nekvašený. Čaj, který sebou odvezou koňské karavany, bude kvasit po celé dlouhé měsíce i roky. Podobně jako víno pak bude dán do prodeje s označením vynikající archivní čaj. “
Citace tagy: Pu-erh
Toto je třetí pokračování Lao Yu(老妪) : stará žena. Materiál pro tento koláček pochází z malé...
Jinggu area, it's famous for one of varietal tea trees – Da Bai Hao – “Big White tomentum”. The tea leaves...
Jin Cha(mushroom) is especially for Tibetan market, used to be mixed with milk, it is very helpful for the...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.