To the village of ethnic minorities in Yunnan to visit the old tea tree
„Kyselost Raw Puerhu je většinou způsobena neadekvátním odvětráváním po procesu rolování nebo po lisování čaje do koláčů, kdy byly okamžitě vystaveny na slunci.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Klasická "Jia Ji" receptura! Tato tuocha byla lisována v roce 2005 a...
This tea was a bit of an experiment for us. We'd found 2 different maochas from Bulang...
Nevěsta - Fénix z pohoří Bu Lang (2010 Bu Lang Jie Liang Xiao Beeng Cha) ...
Man Nuo ancient tea gardens, at an altitude of 1266 meters. The tea trees are really...
Koláček Lao Yu (老妪: stará žena) z roku 2014 je poněkud jiný v porovnání s předchozím...
This is the first time we made blending raw puer cake, so we took advice from a more...
„Opět platí, pokud se během ochutnávání čaje objeví podivný nebo nepřirozený pach, měl by se člověk zdržet pití takového čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
This tea is from Jingmai Da Zhai, grown on the Da Ping Zhang area, and is considered some of the finest...
高山流水 [gāo shān liú shuǐ] :lofty mountains and flowing water; -- referring to the harsh reality that talent...
Raw Jin Cha (houba) je určena zejména pro tibetský trh, používá se smíchána s mlékem, to je velmi užitečné...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.