„Píchání, brnění nebo znecitlivění
Ancinet tea trees – staré čajovníky jsou všechny stromy starší 100 let. Jejich schopnost odolávat přírodním problémům - nemocem či zamoření je přirozeně vysoká. Tento druh čajovníku existuje v tomto přírodním prostředí po tisíce let. Tyto stromy jsou všechny extrémně odolné a prostředí, ve kterém rostou, bylo převážně ponecháno beze změny. Čajoví farmáři nemají žádný důvod používat agro-chemii. Pokud však takové chemikálie byly přeci užity, bude to trvat 7 až 10 let než se všechny zbytkové chemické látky vytratí, tak aby byl čaj zase pitný. “
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Jia Ji (甲级) - "A-Grade" Čaj byl uložen v horské oblasti na Tchaj-wanu....
Pozdní jarní sběr roku 2014, oblast Mengsong, mírná fermentace. Klasický...
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend...
Changda Hao is one of famous and established earlier tea factory in Yiwu town. Changda...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si”. Čaj bol...
"Jin Gua Gong Cha" nebo též "Tuan Cha", je speciální druh lisovaného čaje. Vypadá jako...
„Do jižních oblastí čínské provincie Yunnan zavítalo jaro. Jezdci na statných koních se sem sjíždějí ze všech stran. Nastala doby sklizně proslulého čaje pu-erh. Projde složitým procesem zpracování, než bude po starodávné čajové cestě odeslán na trhy v Tibetu, Indii, Nepálu či Pakistánu. Zkušení jezdci se takto sjíždějí rok co rok podle tradice staré několik století.“
Citace tagy: Pu-erh
Spring comes to Yunnan earlier this year. And also spring teas from regular spring harvest are picked a...
Big Green Tree Yiwu (special grade) year 2004 is a very nice aged pu-erh still for a reasonable price. The...
This tea came from Mangzhi mountain which is located in the west of Xiangming village Mengla county, and...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.