To the village of ethnic minorities in Yunnan to visit the old tea tree
„Kvůli velké poptávce přepravovali karavany čaj na obrovské vzdálenosti. Posílat, ale toto zboží jen tak volně ložené nešlo. A právě kvůli přepravě vyvinuli místní obyvatelé speciální metodu spočívající v lisování čaje do jakýchsi cihel různých velikostí a tvarů. Tato lisovací technika se posléze stala nedílnou součástí pěstování čaje pu-erh. “
This tea is a blend of a few single tree teas from Bangwei and Bulang. These trees...
Bang Wei tea is known for its mild, pleasant, easy to drink nature. It has a sweet...
Lao Banzhang 2004 is a pu-erh pressed into bamboo tubes. Mighty and rich tea soup...
This tea was a bit of an experiment for us. We'd found 2 different maochas from Bulang...
Klasická "Jia Ji" receptura! Tato tuocha byla lisována v roce 2005 a...
I tasted several 7542 original Dayi cakes from recent years going back to 1997. Only...
„Pití čaje Pu Er efektivně podporuje cirkulaci krve
Zimomřivost a studené nohy a ruce pocházejí od špatné cirkulace krve a často se vyskytují u žen. Čaj Pu Er efektivně podporuje cirkulaci krve a pomáhá tak prohřívat tělo. Přidáním zázvoru lze tuto vlastnost ještě umocnit.“
Výslovnost: Pu-lang Šan Banpen Čaj Šeng Ping ČchaPu'erový koláček o klasické hmotnosti 357 g z vesnice...
Vyrobeno výhradně z jarního materiálu 2002. Tento vlhčeji uložený koláč z oblasti Banna v sobě spojuje...
Jia Ji (甲级) - "A-Grade" Čaj byl uložen v horské oblasti na Tchaj-wanu. Pil jsem...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.