„Navštívili jsme tibetský dům. Od čínských domů se nápadně liší. Vnitřní výzdoba je do detailů propracovaná. Podle tradice připravují ženy čaj ve velkých bambusových tubusech. Čaj se rozdrtí na prášek, což si může vyžádat až 3 hodiny práce. “
Citace tagy: Příprava čaje, Pu-erh
Fall 2007 Harvest * Yi Wu Wild Tea trees * 357 grams Zhen Si Long Tea...
sladkastá, bohatá, hutná chuť nastupuje už od začiatku, pri druhom nálevu vystupuje do...
Tento čaj pochází z pohoří Mengsong z jedné divoké čajové zahrady. Čajové stromy jsou...
This nice small cake is made from early spring Wuliangshan and Lincang material. Many...
Tento koláč byl vyroben v roce 2013 z čisté jarní směs Gushu [staré stromy]. Materiál...
Materiál pro tento koláč pochází z Man Nan Lao Zhai v pohoří Hekai. V Man Nan Lao Zhai...
„Čaj pocházející z divoce rostoucích širokolistých čajovníků vyhledávají znalci na celém světě. Jeho cena roste s věkem a prodává se podle roku sběru podobně jako vybraná vína. “
Popis od prodejce : Famous and well know red tea which come from Fujian province, Wuyi mountain, Tong Mu...
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend from Banna area tea...
Buy only teas you like not teas you think you like! This is a blind tasting set of all pu-erh.sk spring...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.