„Trpkost
Trpkost nebo svíravost pravidelně doprovází hořkost. V některých puerech je trpkost více zřetelná a hořkost slabší. Přínosem trpkosti je její podpora slinění. Pokud toto cítíte na spodní straně jazyka, je to další příznak dobrého čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Materiál pro tento koláč pochází z Man Nan Lao Zhai v pohoří Hekai. V Man Nan Lao Zhai...
pekne vyvážená horkosť so závanom nasládlosti, krásná medovo-ovocná aróma, príjemný a...
Popis od prodejce: This is produced by the Jinuo Mountain tea factory of Xi Shuang...
Prémiový zralý pu-erh složený výhradně z 6 až 4 letého ripe puerhu z Lincangu. Lehká až...
Jedná se o klasický a starý styl koláčku z Nannuoshan Tea Factory, která byla...
Raw Jin Cha (houba) je určena zejména pro tibetský trh, používá se smíchána s mlékem,...
„Jezdci se seskupují do karavan. Některé tvoří jen tucet koní a mul jiné, ale mohou čítat až tři stovky zvířat. Náklad čaje pu-erh dopraví přes dvacet pohoří a překročí 4 mocné vodní toky. Tato cesta byla v minulosti natolik významná, že kopyta koní zanechala ve skále hluboké stopy.“
Citace tagy: Pu-erh
Tato prémiová tuo obsahuje blend 1 až 3 roky starého výběrového materiálu. Jde o velmi kvalitní blend...
Tento čaj pochází z pohoří Mengsong z jedné divoké čajové zahrady. Čajové stromy jsou 80-120 let staré a...
Výslovnost: CNNP Šeng Chuo Fu Čuan Čcha. Sheng Huo Fu Zhuan je druh Hei Cha (tmavý čaj), který...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.