„Čaj, který je sklízen v létě, je často označován jako Yu Shui Cha a takový čaj nemá vysokou kvalitu. V období dešťů je úroveň slunečního záření srovnatelně nižší, a většinou tedy není možné sušit čaj na slunci. K sušení se pak používají kamna na dřevo. To pak může vytvářet kouřové aroma a chuť. To s časem odezní, ale ne úplně, tedy kouřový čaj, který jste neviděli vyrábět je nejlépe odložit.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Changda Hao is one of famous and established earlier tea factory in Yiwu town. Changda...
Jinggu area, it's famous for one of varietal tea trees – Da Bai Hao – “Big White...
Popis od prodejce: This brick was stored in Kunming since 2006, it was made by using...
Prémiový zralý pu-erh složený výhradně z 6 až 4 letého ripe puerhu z Lincangu. Lehká až...
Jarní a pozdně jarní sklizen roku 2009, jde o blend materiálu z Lacangu a Menghai....
Ženich - Drak z pohoří Bu Lang (2010 Bu Lang Zheng Jia San Dui Xiao Beeng Cha)...
„Pití čaje Pu Er efektivně podporuje cirkulaci krve
Zimomřivost a studené nohy a ruce pocházejí od špatné cirkulace krve a často se vyskytují u žen. Čaj Pu Er efektivně podporuje cirkulaci krve a pomáhá tak prohřívat tělo. Přidáním zázvoru lze tuto vlastnost ještě umocnit.“
Raw Jin Cha (houba) je určena zejména pro tibetský trh, používá se smíchána s mlékem, to je velmi užitečné...
This tea is a blend of a few single tree teas from Bangwei and Bulang. These trees stand out from their...
bohátá a ušlachtilá bulang horkastá chuť so sladkastých aftertastom, sladkým šteklením skoro v hrdle, po...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.