Puerh Tea Production Processing - Start to Finish in Yunnan China
„Čaj, který je sklízen v létě, je často označován jako Yu Shui Cha a takový čaj nemá vysokou kvalitu. V období dešťů je úroveň slunečního záření srovnatelně nižší, a většinou tedy není možné sušit čaj na slunci. K sušení se pak používají kamna na dřevo. To pak může vytvářet kouřové aroma a chuť. To s časem odezní, ale ne úplně, tedy kouřový čaj, který jste neviděli vyrábět je nejlépe odložit.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Kráľ z NaKa si dláždi svoju cestu s robustnou a špecifickou chuťou hoci je to jesenný...
Popis od prodejce: Use Jingmai mountain arbor (Qiao Mu) tea which picked before Grain...
Jin Cha(mushroom) is especially for Tibetan market, used to be mixed with milk, it is...
This tea was a bit of an experiment for us. We'd found 2 different maochas from Bulang...
Tento čaj pochází z Jingmai Da Zhai, pěstované v Da Ping Zhang oblasti, a je považován...
Tato 200g tuo [čaj ve tvaru hnízda] z Xiaguan Tea Factory byla uložena v suchém...
„Čaj, který je sklízen v létě, je často označován jako Yu Shui Cha a takový čaj nemá vysokou kvalitu. V období dešťů je úroveň slunečního záření srovnatelně nižší, a většinou tedy není možné sušit čaj na slunci. K sušení se pak používají kamna na dřevo. To pak může vytvářet kouřové aroma a chuť. To s časem odezní, ale ne úplně, tedy kouřový čaj, který jste neviděli vyrábět je nejlépe odložit.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Vyrobeno výhradně z jarního materiálu 2002. Tento vlhčeji uložený koláč z oblasti Banna v sobě spojuje...
hutný, bohatý, horkasto-nasládlý, ovocno voňajúci čajík, plné telo pohlcuje celé ústa a dáva pocit až...
bohátá a ušlachtilá bulang horkastá chuť so sladkastých aftertastom, sladkým šteklením skoro v hrdle, po...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.