Puerh Tea Production Processing - Start to Finish in Yunnan China
„Do jižních oblastí čínské provincie Yunnan zavítalo jaro. Jezdci na statných koních se sem sjíždějí ze všech stran. Nastala doby sklizně proslulého čaje pu-erh. Projde složitým procesem zpracování, než bude po starodávné čajové cestě odeslán na trhy v Tibetu, Indii, Nepálu či Pakistánu. Zkušení jezdci se takto sjíždějí rok co rok podle tradice staré několik století.“
Citace tagy: Pu-erh
Lao Banzhang 2004 is a pu-erh pressed into bamboo tubes. Mighty and rich tea soup...
I tasted several 7542 original Dayi cakes from recent years going back to 1997. Only...
Nevěsta - Fénix z pohoří Bu Lang (2010 Bu Lang Jie Liang Xiao Beeng Cha) ...
This is the first time we made blending raw puer cake, so we took advice from a more...
Shu cihlička přivezená z Číny jako dárek, prodejce neznámý. Výrobce je uveden jako...
Tento malý koláček pochází z pohraniční oblasti Myanmaru, z oblasti Kokang (果敢; pinyin:...
„Čaj pocházející z divoce rostoucích širokolistých čajovníků vyhledávají znalci na celém světě. Jeho cena roste s věkem a prodává se podle roku sběru podobně jako vybraná vína. “
Lao Banzhang 2004 is a pu-erh pressed into bamboo tubes. Mighty and rich tea soup reminds us its great...
Tento čaj pochází z pohoří Mengsong z jedné divoké čajové zahrady. Čajové stromy jsou 80-120 let staré a...
ripe, sweet fruit, distinct darjeeling tones, wild honey, enjoyable aftertaste of overipe grapes
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.