„Každá vesnice má svoje výrobní tajemství , které se pečlivě střeží. Právě to dodá čaji z každé sklizně jinou a originální chuť. Listy se nejprve nahřívají , aby zvláčněli. Pak se odstraní přebytek vody, aby se zvýraznila chuť. Tuto práci vykonávají společně vesnické ženy. Pak se listy drtí rolováním. Musí se vyvinout přesný tlak, aby se porušili buněčné struktury listů, a tím se zajistila lepší fermentace. “
Citace tagy: Pu-erh, Výroba čaje
Na jaře jsme si pořídili kompletní kolekci puerhů Cha Wang Shopu 2015 a postupně se jí...
The best ripe tuo cha this factory has ever made. The 801 product line is well known...
Tato prémiová tuo obsahuje blend 1 až 3 roky starého výběrového materiálu. Jde o velmi...
2011 Spring harvest. This material come from Baoshan area, 2600 meters high mountain...
This is a good example of CNNP "7542" production. This custom-made "7542" cake was...
Jin Cha(mushroom) is especially for Tibetan market, used to be mixed with milk, it is...
„Pokud se ve vůni čaje objeví nepříjemný pach, je na zváženou zda vůbec ochutnávat takový čaj, který bude s velkou pravděpodobností neuspokojivý.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis od prodejce: Tento čaj se nejvíce podobá CNNP 7532, ale my jej označujeme jako tiepai [pasted...
Popis od podejce:Tall and straight forest - Meng Pasha Pasha in the Aini language means tall and...
Tato tuo je vyrobena z divokého arbor na slunci sušeného materiálu z hory Youle, také nazývána jako...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.