„Existuje, ale i pěstovaný čaj pu-erh , tady na svazích nad vesnicí Pank Cha, jsou už ženy v polovině sklizně. Sbírají pouze ty nejmladší a nejkřehčí výhonky. Po šesti měsících monzunových dešťů je jaro sušší a mimořádně slunečné. Pěstitelé se připravují na několik sklizní. Po první sklizni pupen opět vyraší a tak bude možné sbírat čajové lístky po osm následujících měsíců. “
Citace tagy: Pu-erh
This tea is from Jingmai Da Zhai, grown on the Da Ping Zhang area, and is considered...
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce...
kvetová, miestami medová, omamná vôňa, chuť taktiež prechádza do medových, sladkastých...
Tento malý koláček pochází z pohraniční oblasti Myanmaru, z oblasti Kokang (果敢; pinyin:...
Popis od prodejce: Probably a small tea factory in Yi Wu area pressed this cake under...
This is the first time we made blending raw puer cake, so we took advice from a more...
„Pěstitelé pak museli hledat odbytiště a našli je v Tibetu. Vzhledem k tomu, že na tibetských náhorních plošinách neroste žádná zelenina, umožňovala směs čaje s jačím máslem obyvatelům zpestřit příliš tučnou stravu. Cesta čaje a koní, po které dodnes putují karavany, se tedy otevřela před více než tisíci lety. “
The best ripe tuo cha this factory has ever made. The 801 product line is well known for the highest grade...
Exkluzivní sběr z nejmladší zahrady v Darjeelingu zpracovaný z čerstvých výhonků keřů kultivaru...
Vôňa zapareného, zahriateho listu je ako decentný, morský, vegetálny vánok. Osobne si japonské čaje...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.