„Uhlazenost, jemnost a povaha čaje puerh
Čaj puerh je post-fermentovaný typ čaje. Pokud je uložen ve správném prostředí bude se s časem měnit, proto tedy post-fermentovaný čaj. V čaji dochází k pomalé transformaci hořkosti a svíravosti. Chuť se uhlazuje, vyzrává, stává se plnější, povaha čaje se stává kulatější a zralejší.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce...
Tento vysoce kvalitní čaj ze starých čajovníků pochází z malého obchůdku v Yongde. Byl...
When people pick the tea from ancient trees, usually they pick one bud and three to...
Velmi hezky zpracovaný a kompletně ručně vyrobený čaj z pohoří Bada za použití...
"Youle qiaomu" is custom-made product from Kunming TF. The Maocha came from Youle...
Buy only teas you like not teas you think you like! This is a blind tasting set of...
„Lhasa s 12 tisíci obyvateli je prosperujícím správním střediskem. Obchodníci s čajem jsou všude. Přivážejí se ho sem tuny. Polovina zůstane tady a druhá polovina poputuje za vzdálenými klienty. I u čaje se cena stanovuje podle původu, nadmořské výšky i typu půdy, způsobu výroby i roku sklizně. Nejlepší čaje dosáhnou plné zralosti až za 30 let. Za několik gramů stoletého čaje jsou znalci ochotni zaplatit celé jmění. “
Citace tagy: Pu-erh
Koláček Lao Yu (老妪: stará žena) z roku 2014 je poněkud jiný v porovnání s předchozím rokem. Volné lístky...
Suchý list farebne pestrého vzhľadu má bohaté zastúpenie strieborných tipsov, pričom sa vyznačuje...
Toto je třetí pokračování Lao Yu(老妪) : stará žena. Materiál pro tento koláček pochází z malé...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.