The Traditional Tea Roasting and Brewing of the Hani (2 mins version)
„Pokud pijete čaj a pociťujete na špičce nebo blízko špičky jazyka - píchání, brnění nebo znecitlivující pocit, můžete si být téměř jisti přítomností agro-chemie v čaji.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Di Jie je jedna z mála vesnic v okolí Bingdao. Tato macho pochází z pozdní zářijové...
Yiwu 1999 maocha is a well stored tea in Taiwan. Loose leaves, maocha, is not stored...
Jia Ji (甲级) - "A-Grade" Čaj byl uložen v horské oblasti na Tchaj-wanu....
Popis od prodejce: tradične lisované kamenným lisom do 250 gramových koláčikov,...
This cake is made by friend´s shop in small quantity just 150kg in total. First spring...
LaoManE vládne nad jesennými zbermi. V tejto horskej dedinke sa robí skutočne horký čaj...
„Pokud pijete čaj a pociťujete na špičce nebo blízko špičky jazyka - píchání, brnění nebo znecitlivující pocit, můžete si být téměř jisti přítomností agro-chemie v čaji.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
ripe, sweet fruit, distinct darjeeling tones, wild honey, enjoyable aftertaste of overipe grapes
Raw Jin Cha (houba) je určena zejména pro tibetský trh, používá se smíchána s mlékem, to je velmi užitečné...
Neobvyklý ale vynikající červený čaj z málo známé oblasti Čang-pching. Jedná se o čaj vyrobený z kultivaru...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.