„Kouřovost
Umění výroby čaje ze starých čajovníků je velmi staré. Není jednoduché se naučit umění ručního pečení čaje. Jakákoliv malá chyba ovlivní chuť čaje. Kouřovost nebo yan wei je jedním z příkladů, ale je nutné jej odlišit od připálené chuti, která je popisována jako hu wei. Ta druhá chuť – připálená – obvykle vzniká, pokud není čaj dobře pečen a bohužel je velmi častá. Yan wei nebo též kouřovost je způsobena přesušením.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Materiál pro tento koláč pochází z Man Nan Lao Zhai v pohoří Hekai. V Man Nan Lao Zhai...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si”. Čaj bol...
This Xiaguan tuo shape raw puerh tea is made for Fei Tai (For Taiwan)" means this...
bohátá a ušlachtilá bulang horkastá chuť so sladkastých aftertastom, sladkým šteklením...
Popis od podejce:Tall and straight forest - Meng Pasha Pasha in the Aini language...
This tea was a bit of an experiment for us. We'd found 2 different maochas from Bulang...
„Vůně čaje
Vůni čaje pu-erh lze dělit na dva typy; zřetelná a nezřetelná nebo též jasná a skrytá. Zřetelná vůně Raw (syrového) čaje Puerh je okamžitě zřejmá jako jemná, jasná vůně; jde o čerstvé, svěží a povznášející aroma.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Jin Cha(mushroom) is especially for Tibetan market, used to be mixed with milk, it is very helpful for the...
Třída: AAA Kultivar: Yunnan Da Ye Oblast: Zhenyuan, Simao, Yunnan Charakteristika: výtečný...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si” vo fabrike Day (Menghai tea factory). Obal...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.