To the village of ethnic minorities in Yunnan to visit the old tea tree
„Kouřovost
Umění výroby čaje ze starých čajovníků je velmi staré. Není jednoduché se naučit umění ručního pečení čaje. Jakákoliv malá chyba ovlivní chuť čaje. Kouřovost nebo yan wei je jedním z příkladů, ale je nutné jej odlišit od připálené chuti, která je popisována jako hu wei. Ta druhá chuť – připálená – obvykle vzniká, pokud není čaj dobře pečen a bohužel je velmi častá. Yan wei nebo též kouřovost je způsobena přesušením.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis od prodejce : The #4 cake is produced from 1, 2 and 3 year old raw material and...
Čajová továrna Yong Pin Hao dodržuje tradiční postupy výroby čaje od jejího založení v...
Last winter was unusually cold. Many people thought they would have a good harvest the...
2011 Spring harvest. This material come from Baoshan area, 2600 meters high mountain...
Man Nuo ancient tea gardens, at an altitude of 1266 meters. The tea trees are really...
Kráľ z NaKa si dláždi svoju cestu s robustnou a špecifickou chuťou hoci je to jesenný...
„Trpkost
Trpkost nebo svíravost pravidelně doprovází hořkost. V některých puerech je trpkost více zřetelná a hořkost slabší. Přínosem trpkosti je její podpora slinění. Pokud toto cítíte na spodní straně jazyka, je to další příznak dobrého čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Raw Jin Cha (houba) je určena zejména pro tibetský trh, používá se smíchána s mlékem, to je velmi užitečné...
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the strictest sanitary...
This nice small cake is made from early spring Wuliangshan and Lincang material. Many buds and apparent...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.