„Píchání, brnění nebo znecitlivění
Ancinet tea trees – staré čajovníky jsou všechny stromy starší 100 let. Jejich schopnost odolávat přírodním problémům - nemocem či zamoření je přirozeně vysoká. Tento druh čajovníku existuje v tomto přírodním prostředí po tisíce let. Tyto stromy jsou všechny extrémně odolné a prostředí, ve kterém rostou, bylo převážně ponecháno beze změny. Čajoví farmáři nemají žádný důvod používat agro-chemii. Pokud však takové chemikálie byly přeci užity, bude to trvat 7 až 10 let než se všechny zbytkové chemické látky vytratí, tak aby byl čaj zase pitný. “
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
The best ripe tuo cha this factory has ever made. The 801 product line is well known...
Premium blend of first flush of spring tea * Batch 201This is a newer Menghai...
Changda Hao is one of famous and established earlier tea factory in Yiwu town. Changda...
LaoManE vládne nad jesennými zbermi. V tejto horskej dedinke sa robí skutočne horký čaj...
Ženich - Drak z pohoří Bu Lang (2010 Bu Lang Zheng Jia San Dui Xiao Beeng Cha)...
Popis od prodejce : 2009 Hai Lang "Gao Shan Zhai Autumn" Raw Pu-erh tea cake * 400...
„Pití čaje Pu Er příznivě reguluje trávení a pomáhá při zácpě
Fermentovaný čaj Pu Er nabízí nápoj citlivý k trávícímu systému člověka a pokud není připraven extrémně silný, tak trávicí systém nedráždí, ale naopak zklidňuje, podporuje trávení, urychluje tvorbu žaludečních šťáv a ulevuje od zácpy.“
Yiwu Hai Wan wild tea - special grade (pu-erh.sk favorite) Year: 1999 Weight: 357g Stored...
This is the first time we made blending raw puer cake, so we took advice from a more experienced tea...
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce 2005 přejmenována na...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.