„Opět platí, pokud se během ochutnávání čaje objeví podivný nebo nepřirozený pach, měl by se člověk zdržet pití takového čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
This is a newer Menghai release, first released in 2005 and then again in 2006, 2007,...
Zpracování: přerušení oxidace, rolování, sušení na slunci, vlhčení, lisování provedené...
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend...
Popis od prodejce: This brick was stored in Kunming since 2006, it was made by using...
Materiál pro tento koláč pochází z Man Nan Lao Zhai v pohoří Hekai. V Man Nan Lao Zhai...
Jia Ji (甲级) - "A-Grade" Čaj byl uložen v horské oblasti na Tchaj-wanu....
„Doufáme, že tímto krátkým úvodem pomůžeme demystifikovat čaj puerh. Neexistují žádná tajemství, jak poznat dobrý Puerh. Svět Puerhu je složitý, ale není nevysvětlitelný.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
This tea came from Mangzhi mountain which is located in the west of Xiangming village Mengla county, and...
Klasická "Jia Ji" receptura! Tato tuocha byla lisována v roce 2005 a obsahuje 1 až 2-letý raw...
Exkluzivní sběr z nejmladší zahrady v Darjeelingu zpracovaný z čerstvých výhonků keřů kultivaru...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.