„Pěstitelé pak museli hledat odbytiště a našli je v Tibetu. Vzhledem k tomu, že na tibetských náhorních plošinách neroste žádná zelenina, umožňovala směs čaje s jačím máslem obyvatelům zpestřit příliš tučnou stravu. Cesta čaje a koní, po které dodnes putují karavany, se tedy otevřela před více než tisíci lety. “
Klasická "Jia Ji" receptura! Tato tuocha byla lisována v roce 2005 a...
Lao Yu (老妪) : old woman Material for this cake came from a small Bulang...
Jin Cha(mushroom) is especially for Tibetan market, used to be mixed with milk, it is...
Last winter was unusually cold. Many people thought they would have a good harvest the...
Klasická zelená Xiaguan krabička a klasická "Jia Ji" receptura! Tato Tuocha byla...
Jarní a pozdně jarní sklizen roku 2009, jde o blend materiálu z Lacangu a Menghai....
„Pěstitelé pak museli hledat odbytiště a našli je v Tibetu. Vzhledem k tomu, že na tibetských náhorních plošinách neroste žádná zelenina, umožňovala směs čaje s jačím máslem obyvatelům zpestřit příliš tučnou stravu. Cesta čaje a koní, po které dodnes putují karavany, se tedy otevřela před více než tisíci lety. “
Velmi hezky zpracovaný a kompletně ručně vyrobený čaj z pohoří Bada za použití tradičních postupů (pražení...
"Bao Hong" tea is from Yi Liang county of Yunnan. It's leaf is quite small and it carries a high level of...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.