The Traditional Tea Roasting and Brewing of the Hani (2 mins version)
„Navštívili jsme tibetský dům. Od čínských domů se nápadně liší. Vnitřní výzdoba je do detailů propracovaná. Podle tradice připravují ženy čaj ve velkých bambusových tubusech. Čaj se rozdrtí na prášek, což si může vyžádat až 3 hodiny práce. “
Citace tagy: Příprava čaje, Pu-erh
Tento koláč se skládá z vybraného materiálu z oblastí Lancang a Menghai. Po 5-ti...
Nevěsta - Fénix z pohoří Bu Lang (2010 Bu Lang Jie Liang Xiao Beeng Cha) ...
Ženich - Drak z pohoří Bu Lang (2010 Bu Lang Zheng Jia San Dui Xiao Beeng Cha)...
"Zi Qi Dong Lai" : The Purple Air coming from the east -- a propitious omen (from the...
This is one of classic recipe from Langhe tea factory which is similar with 8542 from...
Jinggu area, it's famous for one of varietal tea trees – Da Bai Hao – “Big White...
„Velmi dobré lisované čaje se vyrábějí v čínské provincii Jün-nan. Odtud také pochází proslulý čaj Pchu-er, který sice existuje i v podobě lístků, nejčastěji však bývá slisován do cihel, koláčů nebo misek. Pojmenování Pchu-er je odvozeno od názvu města a okresu, kde se tento čaj zpracovával už v době dynastie Tchang (618-907). Někdy jsou pod tímto jménem uváděny i čaje jiného druhu. Pravý Pchu-er je však nezaměnitelný a zcela výjimečný. “
Citace tagy: Pu-erh
Popis od podejce:Tall and straight forest - Meng Pasha Pasha in the Aini language means tall and...
kvetová, miestami medová, omamná vôňa, chuť taktiež prechádza do medových, sladkastých tónov, veľmi fancy...
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the strictest sanitary...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.