„Říká se, že když se Tibeťan dva dny nemůže napít čaje, onemocní. Tibetský čaj s jačím máslem se připravuje z čaje pu-erh do něhož se vloží oříšek jačího másla. Čaj zahřeje tělo a dodá mu potřebné kalorie, aby sneslo fyzickou námahu. Zároveň, ale také pomáhá strávit maso a zbavuje organizmus kyseliny máselné, která se v něm v těchto výškách kumuluje. “
Citace tagy: Pu-erh, Zdraví, Houba - Jin Cha
2011 Spring harvest. This material come from Baoshan area, 2600 meters high mountain...
Lao Yu (老妪) : old woman Material for this cake came from a small Bulang...
pekne vyvážená horkosť so závanom nasládlosti, krásná medovo-ovocná aróma, príjemný a...
Almost on the verge of disappearing, Pu-erh tea paste used to be the special tribute to...
Čaj byl vyroben ve středních až pozdních 80-ých letech. Tyto koláče byly uloženy po...
Koláček Lao Yu (老妪: stará žena) z roku 2014 je poněkud jiný v porovnání s předchozím...
„Sladkost čaje
Pokud si usrknete raw puerhu měl by se velmi rychle dostavit sladký pocit v ústech. Čím silnější, déle trvající, vyrovnanější chuť, tím je to lepší čaj.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Yiwu Hai Wan wild tea - special grade (pu-erh.sk favorite) Year: 1999 Weight: 357g Stored...
Kráľ z NaKa si dláždi svoju cestu s robustnou a špecifickou chuťou hoci je to jesenný zber. Veľmi...
"Zi Qi Dong Lai" : The Purple Air coming from the east -- a propitious omen (from the East) is approaching...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.