„Proces výroby tohoto vysoce kvalitního nápoje pokračuje i po té co byl naložen na koně. Během dlouhé cesty si slisované čajové cihly zachovávali relativně stálou teplotu. Nastalo období přirozeného a plynulého kvašení. Čaj pu-erh je jako víno – čím déle ho máte, tím je lepší. “
Citace tagy: Pu-erh, Výroba čaje
Podzimní sklizeň z čajovníků věku 60-200 let rostoucích ve vesnici Bang Ma (poblíž...
Popis od prodejce: Tento čaj se nejvíce podobá CNNP 7532, ale my jej označujeme...
bohátá a ušlachtilá bulang horkastá chuť so sladkastých aftertastom, sladkým šteklením...
This cake is made by friend´s shop in small quantity just 150kg in total. First spring...
pekne vyvážená horkosť so závanom nasládlosti, krásná medovo-ovocná aróma, príjemný a...
Tento koláč je vyroben z vysoce kvalitního Gushu materiálu pocházejícího z Luo Shui...
„Lhasa s 12 tisíci obyvateli je prosperujícím správním střediskem. Obchodníci s čajem jsou všude. Přivážejí se ho sem tuny. Polovina zůstane tady a druhá polovina poputuje za vzdálenými klienty. I u čaje se cena stanovuje podle původu, nadmořské výšky i typu půdy, způsobu výroby i roku sklizně. Nejlepší čaje dosáhnou plné zralosti až za 30 let. Za několik gramů stoletého čaje jsou znalci ochotni zaplatit celé jmění. “
Citace tagy: Pu-erh
Material came from the same tea trees with Longjing green tea. The dry tea leaves are rolled tightly and...
Tento čaj pochází z Jingmai Da Zhai, pěstované v Da Ping Zhang oblasti, a je považován za nejlepší Jingmai...
Kráľ z NaKa si dláždi svoju cestu s robustnou a špecifickou chuťou hoci je to jesenný zber. Veľmi...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.