„Proces výroby tohoto vysoce kvalitního nápoje pokračuje i po té co byl naložen na koně. Během dlouhé cesty si slisované čajové cihly zachovávali relativně stálou teplotu. Nastalo období přirozeného a plynulého kvašení. Čaj pu-erh je jako víno – čím déle ho máte, tím je lepší. “
Citace tagy: Pu-erh, Výroba čaje
Popis od prodejce: Probably a small tea factory in Yi Wu area pressed this cake under...
This nice small cake is made from early spring Wuliangshan and Lincang material. Many...
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the...
Popis od prodejce : 2009 Hai Lang "Gao Shan Zhai Autumn" Raw Pu-erh tea cake * 400...
LaoManE vládne nad jesennými zbermi. V tejto horskej dedinke sa robí skutočne horký čaj...
Yiwu 1999 maocha is a well stored tea in Taiwan. Loose leaves, maocha, is not stored...
„Kvůli velké poptávce přepravovali karavany čaj na obrovské vzdálenosti. Posílat, ale toto zboží jen tak volně ložené nešlo. A právě kvůli přepravě vyvinuli místní obyvatelé speciální metodu spočívající v lisování čaje do jakýchsi cihel různých velikostí a tvarů. Tato lisovací technika se posléze stala nedílnou součástí pěstování čaje pu-erh. “
This is the first time we made blending raw puer cake, so we took advice from a more experienced tea...
Výborná sencha ze stenojmenného kultivaru, který byl vyšlechtěn speciálně pro vyšší horské oblasti...
Velmi hezky zpracovaný a kompletně ručně vyrobený čaj z pohoří Bada za použití tradičních postupů (pražení...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.