„Pití čaje Pu Er efektivně podporuje cirkulaci krve
Zimomřivost a studené nohy a ruce pocházejí od špatné cirkulace krve a často se vyskytují u žen. Čaj Pu Er efektivně podporuje cirkulaci krve a pomáhá tak prohřívat tělo. Přidáním zázvoru lze tuto vlastnost ještě umocnit.“
Materiál pro tento koláč pochází z Man Nan Lao Zhai v pohoří Hekai. V Man Nan Lao Zhai...
Tato 200g tuo [čaj ve tvaru hnízda] z Xiaguan Tea Factory byla uložena v suchém...
Yiwu 1999 maocha is a well stored tea in Taiwan. Loose leaves, maocha, is not stored...
Tato tuo je vyrobena z divokého arbor na slunci sušeného materiálu z hory Youle, také...
Lao Banzhang 2004 is a pu-erh pressed into bamboo tubes. Mighty and rich tea soup...
Pozdní jarní sběr roku 2014, oblast Mengsong, mírná fermentace. Klasický...
„Uhlazenost, jemnost a povaha čaje puerh
Čaj puerh je post-fermentovaný typ čaje. Pokud je uložen ve správném prostředí bude se s časem měnit, proto tedy post-fermentovaný čaj. V čaji dochází k pomalé transformaci hořkosti a svíravosti. Chuť se uhlazuje, vyzrává, stává se plnější, povaha čaje se stává kulatější a zralejší.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Čaj byl vyroben ve středních až pozdních 80-ých letech. Tyto koláče byly uloženy po dobu prvních 10 až...
Popis od prodejce : This high quality ripe cake is made of spring large-leaf varietal arbor tea from Ailao...
Známý vysokohorský čaj vysoké kvality z Huilong Zhai, vesnice Dachang, okresu Lianghe , prefektůry Dehong...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.