Puerh Tea Production Processing - Start to Finish in Yunnan China
„Sladkost čaje
Pokud si usrknete raw puerhu měl by se velmi rychle dostavit sladký pocit v ústech. Čím silnější, déle trvající, vyrovnanější chuť, tím je to lepší čaj.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
"Jin Gua Gong Cha" nebo též "Tuan Cha", je speciální druh lisovaného čaje. Vypadá jako...
This nice small cake is made from early spring Wuliangshan and Lincang material. Many...
Čaj byl vyroben ve středních až pozdních 80-ých letech. Tyto koláče byly uloženy po...
Popis prodejce: 2016 was very special because cold winter and spring drought destroyed...
Tato prémiová tuo obsahuje blend 1 až 3 roky starého výběrového materiálu. Jde o velmi...
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the...
„Podezřelé (Fishy), plesnivé (Mouldy) a suché chutě
Můžeme zapojit všechny smysly k hodnocení čaje, ale Fishy, pleasnivé (Mouldy) a suché chutě by měly být odhaleny čichem případně v chuti. Většina těchto problémů souvisí se špatnou kvalitou čaje nebo špatným skladováním.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
This is one of the best quality green tea which is produced in Yunnan province. First spring harvest in...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “ Zhong Cha Gong Si” in Dayi (Menghai tea factory)....
Legenda mezi pěstiteli pan J. D. Rai, hlavní teamaker slavné zahrady Thurbo vyrobil omezené množství čaje...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.