„Kouřovost
Umění výroby čaje ze starých čajovníků je velmi staré. Není jednoduché se naučit umění ručního pečení čaje. Jakákoliv malá chyba ovlivní chuť čaje. Kouřovost nebo yan wei je jedním z příkladů, ale je nutné jej odlišit od připálené chuti, která je popisována jako hu wei. Ta druhá chuť – připálená – obvykle vzniká, pokud není čaj dobře pečen a bohužel je velmi častá. Yan wei nebo též kouřovost je způsobena přesušením.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis od prodejce: tradične lisované kamenným lisom do 250 gramových koláčikov,...
Premium blend of first flush of spring tea * Batch 201This is a newer Menghai...
Název koláčku (razítko na obalu) : Qi Zi Yuan Tento koláček pochází z...
Zpracování: přerušení oxidace, rolování, sušení na slunci, vlhčení, lisování provedené...
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the...
Popis prodejce: 2015 Pin Raw Puer Tea 200g z White2tea. Pin je blendem vysoce...
„Bližší pohled na Puerh
Čaj vysoké kvality z velkolistého čajovníku (camelia sinensis assamica) by neměl vyvolávat nepříjemné účinky jako píchání, brnění nebo znecitlivění. Také by neměl obsahovat žádné zatoulané vůně nebo chutě jako jsou kouřovost, kyselost, sucho nebo pocit sucha.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the strictest sanitary...
This is a newer Menghai release, first released in 2005 and then again in 2006, 2007, and 2008. This recipe...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.