„Každá vesnice má svoje výrobní tajemství , které se pečlivě střeží. Právě to dodá čaji z každé sklizně jinou a originální chuť. Listy se nejprve nahřívají , aby zvláčněli. Pak se odstraní přebytek vody, aby se zvýraznila chuť. Tuto práci vykonávají společně vesnické ženy. Pak se listy drtí rolováním. Musí se vyvinout přesný tlak, aby se porušili buněčné struktury listů, a tím se zajistila lepší fermentace. “
Citace tagy: Pu-erh, Výroba čaje
Prémiový zralý pu-erh složený výhradně z 6 až 4 letého ripe puerhu z Lincangu. Lehká až...
Popis prodejce: 2015 Pin Raw Puer Tea 200g z White2tea. Pin je blendem vysoce...
Tento čaj pochází z podzimní sklizně 2014 z oblasti Mengsong (Menghai) a jde o blend z...
tento čaj je možné objednať iba ako vzorku, max. množstvo vzoriek z tohto čaju je 2 pre...
Nezpracovaný materiál pro tento koláč pochází z vesnic Myanmaru (Barma), jde o severní...
Podzimní sklizeň z čajovníků věku 60-200 let rostoucích ve vesnici Bang Ma (poblíž...
„Nezřetelná vůně je ze své povahy skrytá a lze ji odhalit pouze přivoněním k prázdnému kalíšku, ze kterého byl právě vyprázdněn čaj. Jinak lze samozřejmě také přivonět ke spařeným lístkům.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Klasická zelená Xiaguan krabička a klasická "Jia Ji" receptura! Tato Tuocha byla lisována v únoru 2012 a...
Nádherný tipsový čaj. Tento velmi jemný čaj se zpravidla sbírá brzy na jaře, jakmile se objeví první jarní...
Popis od prodejce: tradične lisované kamenným lisom do 250 gramových koláčikov, jesenný materiál. Masívna...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.