„Každá vesnice má svoje výrobní tajemství , které se pečlivě střeží. Právě to dodá čaji z každé sklizně jinou a originální chuť. Listy se nejprve nahřívají , aby zvláčněli. Pak se odstraní přebytek vody, aby se zvýraznila chuť. Tuto práci vykonávají společně vesnické ženy. Pak se listy drtí rolováním. Musí se vyvinout přesný tlak, aby se porušili buněčné struktury listů, a tím se zajistila lepší fermentace. “
Citace tagy: Pu-erh, Výroba čaje
Tento koláč byl vyroben v roce 2013 z čisté jarní směs Gushu [staré stromy]. Materiál...
This nice small cake is made from early spring Wuliangshan and Lincang material. Many...
He he is the last cake from Chawangpu 2013 spring production we offer now....
Bang Wei tea is known for its mild, pleasant, easy to drink nature. It has a sweet...
"Zi Qi Dong Lai" : The Purple Air coming from the east -- a propitious omen (from the...
The Menglong TF made this 250g tea brick from ancient wild tea tree material in 2006....
„Říká se, že když se Tibeťan dva dny nemůže napít čaje, onemocní. Tibetský čaj s jačím máslem se připravuje z čaje pu-erh do něhož se vloží oříšek jačího másla. Čaj zahřeje tělo a dodá mu potřebné kalorie, aby sneslo fyzickou námahu. Zároveň, ale také pomáhá strávit maso a zbavuje organizmus kyseliny máselné, která se v něm v těchto výškách kumuluje. “
Citace tagy: Pu-erh, Zdraví, Houba - Jin Cha
Popis prodejce: Zhang Jia Wan 张家湾 is a tea growing region on Man Sa mountain, north of Yiwu, just a few...
Toto je třetí pokračování Lao Yu(老妪) : stará žena. Materiál pro tento koláček pochází z malé...
Spring comes to Yunnan earlier this year. And also spring teas from regular spring harvest are picked a...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.