„Navštívili jsme tibetský dům. Od čínských domů se nápadně liší. Vnitřní výzdoba je do detailů propracovaná. Podle tradice připravují ženy čaj ve velkých bambusových tubusech. Čaj se rozdrtí na prášek, což si může vyžádat až 3 hodiny práce. “
Citace tagy: Příprava čaje, Pu-erh
Klasická "Jia Ji" receptura! Tato tuocha byla lisována v roce 2005 a...
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce...
Fall 2007 Harvest * Yi Wu Wild Tea trees * 357 grams Zhen Si Long Tea...
Tento koláč je jeden ze sady čtyř koláčů vyrobených mistrem Shi Kun Mu (Yiwu ,...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si” vo fabrike Day (Menghai...
Almost on the verge of disappearing, Pu-erh tea paste used to be the special tribute to...
„Říká se, že když se Tibeťan dva dny nemůže napít čaje, onemocní. Tibetský čaj s jačím máslem se připravuje z čaje pu-erh do něhož se vloží oříšek jačího másla. Čaj zahřeje tělo a dodá mu potřebné kalorie, aby sneslo fyzickou námahu. Zároveň, ale také pomáhá strávit maso a zbavuje organizmus kyseliny máselné, která se v něm v těchto výškách kumuluje. “
Citace tagy: Pu-erh, Zdraví, Houba - Jin Cha
2011 Spring harvest. This material come from Baoshan area, 2600 meters high mountain closed with Mengmao...
Big Green Tree Yiwu (special grade) year 2004 is a very nice aged pu-erh still for a reasonable price. The...
Tento koláč je vyroben z vysoce kvalitního Gushu materiálu pocházejícího z Luo Shui Dong 落水洞 - slavná obec...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.