The Traditional Tea Roasting and Brewing of the Hani (2 mins version)
„Kvašení čaje probíhá ve skladech. 14 dní v této továrně představuje 100 dní na hřbetě koně. Na trhy celého světa se bude kamiony či letecky dopravovat čaj prvotřídní kvality.“
Citace tagy: Pu-erh, Výroba čaje, Shu - Ripe Puerh
This tea is from Jingmai Da Zhai, grown on the Da Ping Zhang area, and is considered...
Popis prodejce: This is our favorite Tea Urchin pressing from the first batch of...
Our Yiwu gushu for this year comes from an old village in Mansa area - Zhang Jia Wan...
Od roku 2012 je pohoří BaDa naší osobním oblíbený místem. Hodně a rádi tam cestujeme,...
This tea came from Mangzhi mountain which is located in the west of Xiangming village...
Tato 200g tuo [čaj ve tvaru hnízda] z Xiaguan Tea Factory byla uložena v suchém...
„Čaj, který je sklízen v létě, je často označován jako Yu Shui Cha a takový čaj nemá vysokou kvalitu. V období dešťů je úroveň slunečního záření srovnatelně nižší, a většinou tedy není možné sušit čaj na slunci. K sušení se pak používají kamna na dřevo. To pak může vytvářet kouřové aroma a chuť. To s časem odezní, ale ne úplně, tedy kouřový čaj, který jste neviděli vyrábět je nejlépe odložit.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si”. Čaj bol skladovaný po celú...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “ Zhong Cha Gong Si” in Dayi (Menghai tea factory)....
2011 Spring harvest. This material come from Baoshan area, 2600 meters high mountain closed with Mengmao...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.