Puerh Tea Production Processing - Start to Finish in Yunnan China
„Když začali místní pěstitelé vyrábět druh čaje zvaný pu-erh, využili především toho, že listy obsahovali velké množství výživných prvků, zajišťující čaji vysokou kvalitu. Díky tomu se stal proslulým. “
Citace tagy: Pu-erh
This is the first time we made blending raw puer cake, so we took advice from a more...
"Jin Gua Gong Cha" nebo též "Tuan Cha", je speciální druh lisovaného čaje. Vypadá jako...
Mengsong is one of the oldest ancient tea area in Menghai. Baotang old village is...
LaoManE vládne nad jesennými zbermi. V tejto horskej dedinke sa robí skutočne horký čaj...
Popis od podejce:Tall and straight forest - Meng Pasha Pasha in the Aini language...
Popis prodejce: This is our favorite Tea Urchin pressing from the first batch of...
„Bližší pohled na Puerh
Čaj vysoké kvality z velkolistého čajovníku (camelia sinensis assamica) by neměl vyvolávat nepříjemné účinky jako píchání, brnění nebo znecitlivění. Také by neměl obsahovat žádné zatoulané vůně nebo chutě jako jsou kouřovost, kyselost, sucho nebo pocit sucha.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Čaj byl vyroben ve středních až pozdních 80-ých letech. Tyto koláče byly uloženy po dobu prvních 10 až...
Spring comes to Yunnan earlier this year. And also spring teas from regular spring harvest are picked a...
bohátá a ušlachtilá bulang horkastá chuť so sladkastých aftertastom, sladkým šteklením skoro v hrdle, po...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.