„“
Video tagy: Japonsko, Mačča 抹茶, Příprava čaje, Zelený čaj
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend from Banna area tea...
Jarní a pozdně jarní sklizen roku 2009, jde o blend materiálu z Lacangu a Menghai. Nálev je žlutý, čistý se...
2011 Spring harvest. This material come from Baoshan area, 2600 meters high mountain closed with Mengmao...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Kyselost Raw Puerhu je většinou způsobena neadekvátním odvětráváním po procesu rolování nebo po lisování čaje do koláčů, kdy byly okamžitě vystaveny na slunci.“