„ “
Video tagy: Pu-erh, Čína, Bulang, Výroba čaje, Gushu
This nice small cake is made from early spring Wuliangshan and Lincang material. Many buds and apparent...
This is the first time we made blending raw puer cake, so we took advice from a more experienced tea...
Čaj byl vyroben ve středních až pozdních 80-ých letech. Tyto koláče byly uloženy po dobu prvních 10 až...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Říká se, že když se Tibeťan dva dny nemůže napít čaje, onemocní. Tibetský čaj s jačím máslem se připravuje z čaje pu-erh do něhož se vloží oříšek jačího másla. Čaj zahřeje tělo a dodá mu potřebné kalorie, aby sneslo fyzickou námahu. Zároveň, ale také pomáhá strávit maso a zbavuje organizmus kyseliny máselné, která se v něm v těchto výškách kumuluje. “