„Kouřovost
Umění výroby čaje ze starých čajovníků je velmi staré. Není jednoduché se naučit umění ručního pečení čaje. Jakákoliv malá chyba ovlivní chuť čaje. Kouřovost nebo yan wei je jedním z příkladů, ale je nutné jej odlišit od připálené chuti, která je popisována jako hu wei. Ta druhá chuť – připálená – obvykle vzniká, pokud není čaj dobře pečen a bohužel je velmi častá. Yan wei nebo též kouřovost je způsobena přesušením.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si”. Čaj bol...
The Menglong TF made this 250g tea brick from ancient wild tea tree material in 2006....
Almost on the verge of disappearing, Pu-erh tea paste used to be the special tribute to...
This nice small cake is made from early spring Wuliangshan and Lincang material. Many...
This is the first time we made blending raw puer cake, so we took advice from a more...
hutný, bohatý, horkasto-nasládlý, ovocno voňajúci čajík, plné telo pohlcuje celé ústa a...
„Osvědčený proces lisování čaje do 500g cihel se zachoval, i když svaly vesničanů už dávno nahradila koňská síla a elektřina. Na připravení zásilky k expedici stačí pouhé dva týdny.“
Citace tagy: Pu-erh, Koláč, Výroba čaje
The Yunnan Mao Feng is one of most popular green teas from Simao
Buy only teas you like not teas you think you like! This is a blind tasting set of all pu-erh.sk spring...
This tea is a blend of a few single tree teas from Bangwei and Bulang. These trees stand out from their...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.