„Kouřovost
Umění výroby čaje ze starých čajovníků je velmi staré. Není jednoduché se naučit umění ručního pečení čaje. Jakákoliv malá chyba ovlivní chuť čaje. Kouřovost nebo yan wei je jedním z příkladů, ale je nutné jej odlišit od připálené chuti, která je popisována jako hu wei. Ta druhá chuť – připálená – obvykle vzniká, pokud není čaj dobře pečen a bohužel je velmi častá. Yan wei nebo též kouřovost je způsobena přesušením.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Toto je třetí pokračování Lao Yu(老妪) : stará žena. Materiál pro tento...
kvetová, miestami medová, omamná vôňa, chuť taktiež prechádza do medových, sladkastých...
This Xiaguan tuo shape raw puerh tea is made for Fei Tai (For Taiwan)" means this...
Na jaře jsme si pořídili kompletní kolekci puerhů Cha Wang Shopu 2015 a postupně se jí...
Tato tuo je vyrobena z divokého arbor na slunci sušeného materiálu z hory Youle, také...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si”. Čaj bol...
„Sladkost čaje
Pokud si usrknete raw puerhu měl by se velmi rychle dostavit sladký pocit v ústech. Čím silnější, déle trvající, vyrovnanější chuť, tím je to lepší čaj.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Známý vysokohorský čaj vysoké kvality z Huilong Zhai, vesnice Dachang, okresu Lianghe , prefektůry Dehong...
Velmi hezky zpracovaný a kompletně ručně vyrobený čaj z pohoří Bada za použití tradičních postupů (pražení...
Popis od prodejce : This high quality ripe cake is made of spring large-leaf varietal arbor tea from Ailao...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.