Puerh Tea Production Processing - Start to Finish in Yunnan China
„Bližší pohled na Puerh
Čaj vysoké kvality z velkolistého čajovníku (camelia sinensis assamica) by neměl vyvolávat nepříjemné účinky jako píchání, brnění nebo znecitlivění. Také by neměl obsahovat žádné zatoulané vůně nebo chutě jako jsou kouřovost, kyselost, sucho nebo pocit sucha.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Tento malý koláček pochází z pohraniční oblasti Myanmaru, z oblasti Kokang (果敢; pinyin:...
This cake is made by friend´s shop in small quantity just 150kg in total. First spring...
"Zi Qi Dong Lai" : The Purple Air coming from the east -- a propitious omen (from the...
Bang Wei tea is known for its mild, pleasant, easy to drink nature. It has a sweet...
Popis od prodejce: Probably a small tea factory in Yi Wu area pressed this cake under...
Toto je třetí pokračování Lao Yu(老妪) : stará žena. Materiál pro tento...
„Lhasa s 12 tisíci obyvateli je prosperujícím správním střediskem. Obchodníci s čajem jsou všude. Přivážejí se ho sem tuny. Polovina zůstane tady a druhá polovina poputuje za vzdálenými klienty. I u čaje se cena stanovuje podle původu, nadmořské výšky i typu půdy, způsobu výroby i roku sklizně. Nejlepší čaje dosáhnou plné zralosti až za 30 let. Za několik gramů stoletého čaje jsou znalci ochotni zaplatit celé jmění. “
Citace tagy: Pu-erh
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the strictest sanitary...
Exkluzivní sběr z nejmladší zahrady v Darjeelingu zpracovaný z čerstvých výhonků keřů kultivaru...
Výslovnost: CNNP Šeng Chuo Fu Čuan Čcha. Sheng Huo Fu Zhuan je druh Hei Cha (tmavý čaj), který...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.