„Černý čaj je oxidován nejvíce - přes polovinu jeho polyfenolů je zoxidováno. Obsahuje tedy jak okysličené, tak neokysličené (přírodní) polyfenoly. Ty okysličené vytvářejí chuť, barvu a aroma černého čaje, zatímco přírodní polyfenoly dodávají nápoji charakteristickou trpkost, která stimuluje činnost slinných žláz a zahání žízeň. “
Citace tagy: Oxidace čaje, Červený čaj, Výroba čaje
This tea come from Mengsong area and single mountain and autumn late September harvest....
Exkluzivní sběr z nejmladší zahrady v Darjeelingu zpracovaný z čerstvých výhonků keřů...
mimořádně zajímavý čerstvý (sklizeň říjen 2015) červený čaj sklizený z divoce...
This tea is collected from ancient, wild trees on Wuliang mountain. These are truely...
Tradičně a kompletně ručně zpracovaný červený čaj z původních zahrad. Dobře tvarovaný...
This is a lightly processed black tea that was hand-crafted using a wild tree purple...
„Označení výrobku First Flush Darjeeling (první sběr po zimní přestávce) pocházejícího z této oblasti vytvářejí světlý nápoj, Second Flush Darjeeling (druhý sběr) tmavý, není ale tak intenzivně zabarvený jako čajovníkové listy z Assámu.“
Citace tagy: Indie, Darjeeling, Červený čaj
Raw Jin Cha (houba) je určena zejména pro tibetský trh, používá se smíchána s mlékem, to je velmi užitečné...
Čajík je originálne balený v Japonsku a skladovaný pri nízkych teplotách na Slovensku, čo zaručuje...
Huoshan Huangya je špičkový, ručne zberaný a spracovaný žltý čaj, ktorý pochádza z regiónu Huo Shan,...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.