„Proces výroby tohoto vysoce kvalitního nápoje pokračuje i po té co byl naložen na koně. Během dlouhé cesty si slisované čajové cihly zachovávali relativně stálou teplotu. Nastalo období přirozeného a plynulého kvašení. Čaj pu-erh je jako víno – čím déle ho máte, tím je lepší. “
Citace tagy: Pu-erh, Výroba čaje
Raw Jin Cha (houba) je určena zejména pro tibetský trh, používá se smíchána s mlékem,...
Název koláčku (razítko na obalu) : Qi Zi Yuan Tento koláček pochází z...
This cake is made by friend´s shop in small quantity just 150kg in total. First spring...
Popis od prodejce: Use Jingmai mountain arbor (Qiao Mu) tea which picked before Grain...
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce...
This nice small cake is made from early spring Wuliangshan and Lincang material. Many...
„Kvůli velké poptávce přepravovali karavany čaj na obrovské vzdálenosti. Posílat, ale toto zboží jen tak volně ložené nešlo. A právě kvůli přepravě vyvinuli místní obyvatelé speciální metodu spočívající v lisování čaje do jakýchsi cihel různých velikostí a tvarů. Tato lisovací technika se posléze stala nedílnou součástí pěstování čaje pu-erh. “
The Yunnan Mao Feng is one of most popular green teas from Simao
Tento vynikající červený čaj z Matai v Yunnanu (okres Lincang) byl sklizen a zpracován výhradně ručně za...
Nevěsta - Fénix z pohoří Bu Lang (2010 Bu Lang Jie Liang Xiao Beeng Cha) Místo: okolí...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.