„Kvalitní starý čaj puerh vydává ‚zralou‘ vůni (chen wei). Tuto vůni vydává čaj, který byl správně skladován a zrál bez různých nepříznivých vlivů. Xing wei (腥 味) – pach ‚rybiny‘ který můžete nalézt ve starých čajích, které byly špatně skladovány – by měl být jasně rozlišen od chen wei, který je podstatně jiný.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis od prodejce: Boyou tea factory was started by yet another ex-Menghai tea...
kvetová, miestami medová, omamná vôňa, chuť taktiež prechádza do medových, sladkastých...
This tea was found in friend´s warehouse in Menghai where was stored since 2005. Clean...
This cake is made by friend´s shop in small quantity just 150kg in total. First spring...
Prémiový zralý pu-erh složený výhradně z 6 až 4 letého ripe puerhu z Lincangu. Lehká až...
Popis od prodejce: Yong Pin Hao adhere to the traditional process since its foundation...
„Kyselost Raw Puerhu je většinou způsobena neadekvátním odvětráváním po procesu rolování nebo po lisování čaje do koláčů, kdy byly okamžitě vystaveny na slunci.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Vôňa zapareného, zahriateho listu je ako decentný, morský, vegetálny vánok. Osobne si japonské čaje...
Jedná se o klasický a starý styl koláčku z Nannuoshan Tea Factory, která byla přejmenována na Menghai...
Název koláčku (razítko na obalu) : Qi Zi Yuan Tento koláček pochází z přírodích čajových...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.