„Říká se, že když se Tibeťan dva dny nemůže napít čaje, onemocní. Tibetský čaj s jačím máslem se připravuje z čaje pu-erh do něhož se vloží oříšek jačího másla. Čaj zahřeje tělo a dodá mu potřebné kalorie, aby sneslo fyzickou námahu. Zároveň, ale také pomáhá strávit maso a zbavuje organizmus kyseliny máselné, která se v něm v těchto výškách kumuluje. “
Citace tagy: Pu-erh, Zdraví, Houba - Jin Cha
2008 Yi Wu Gu Shu, jaro, směs z různých oblastí. Do roku 2015 zrál na Taiwanu.
Tento koláč se skládá z vybraného materiálu z oblastí Lancang a Menghai. Po 5-ti...
Klasická "Jia Ji" receptura! Tato tuocha byla lisována v roce 2005 a...
Vyrobeno výhradně z jarního materiálu 2002. Tento vlhčeji uložený koláč z oblasti Banna...
This tuo is composed from spring material from Menghai area (most from Bulang mountain)...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si”. Čaj bol...
„Pokud pijete čaj a pociťujete na špičce nebo blízko špičky jazyka - píchání, brnění nebo znecitlivující pocit, můžete si být téměř jisti přítomností agro-chemie v čaji.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Tato 200g tuo [čaj ve tvaru hnízda] z Xiaguan Tea Factory byla uložena v suchém Guangzhou. Jedná se o...
Jarní a pozdně jarní sklizen roku 2009, jde o blend materiálu z Lacangu a Menghai. Nálev je žlutý, čistý se...
Tento čaj pochází z Jingmai Da Zhai, pěstované v Da Ping Zhang oblasti, a je považován za nejlepší Jingmai...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.