„
the creation of Puerh Paste from within Yunan Province, China. basically, it's similar to making hash or hemp oil. they brew the tea, then continue to sift it through smaller and smaller sized hole mesh bags until the final mixture is a paste. seems to me if there's a direct way to go tea infusion, this might be it.
“Video tagy: Čína, Pu-erh, Výroba čaje
„ “
Video tagy: Bulang, Čína, Gushu, Pu-erh, Výroba čaje
„“
Video tagy: Výroba čaje, Pu-erh, Čína, Yunnan
„“
Video tagy: Pu-erh, Výroba čaje, Yunnan, Čína
„“
Video tagy: Taiwan, Oolong, Zelený čaj, Černý čaj, Zdraví, Výroba čaje
„“
Video tagy: Taiwan, Oolong, Zelený čaj, Černý čaj, Zdraví, Výroba čaje
„“
Video tagy: Pu-erh, Yunnan, Výroba čaje, Čína, Maocha
„“
Video tagy: Zelený čaj, Jasmínový čaj, Aromatizovaný čaj, Výroba čaje
„“
Video tagy: Koláč, Pu-erh, Výroba čaje
Jinggu area, it's famous for one of varietal tea trees – Da Bai Hao – “Big White tomentum”. The tea leaves...
Tento čaj je vyroben stejným způsobem jako známý bílý čaj "Bílá pivoňka" (Bai Mu Dan) z oblasti Fujain -...
Tento malý koláček červeného čaje je vyroben z jarní sklizně 2012 z vysokohorské oblasti Simao. Koláček byl...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Pro výrobu čajů se používá dvou, tří, v případě výroby oolongů či čaje typu Pchu-er až pěti lístků přilehlých k výhonku. Výhonek (pupen) se označuje jako tip a bývá porostlý bílým chmýřím. K výhonku přiléhá první čajový lístek, orange pekoe, ze kterého je nejkvalitnější a chuťově nejvýraznější čaj, druhý lístek pekoe už poskytuje čaj střední jakosti a zbylé tři lístky pekoe souchong, souchong a congou patří k nižším třídám. Na jakostní černé a zelené čaje se uštipuje jen výhonek a první dva lístky, poeticky nazývané dva lístky a srdíčko. Na nejlepší čaje se uštipuje pouze výhonek a přilehlý lístek. Na dobrý oolong a Pchu-er se dá použít všech pěti lístků. “