„“
Video tagy: Červený čaj, Darjeeling, Indie
Tento malý koláček červeného čaje je vyroben z jarní sklizně 2012 z vysokohorské oblasti Simao. Koláček byl...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si” vo fabrike Day (Menghai tea factory). Obal...
This is one of classic recipe from Langhe tea factory which is similar with 8542 from Dayi. This tea is...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Všeobecným pravidlem u zelených čajů je zalévání vodou, která prošla varem, ale zchladla na 60-80 °C. Příliš teplá voda způsobí vyluhování tříslovin a dalších substancí a nálev má hořkou chuť až pachuť.“