„Kyselost Raw Puerhu je většinou způsobena neadekvátním odvětráváním po procesu rolování nebo po lisování čaje do koláčů, kdy byly okamžitě vystaveny na slunci.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Jinggu area, it's famous for one of varietal tea trees – Da Bai Hao – “Big White...
Tento koláč je jeden ze sady čtyř koláčů vyrobených mistrem Shi Kun Mu (Yiwu ,...
Popis od podejce:Tall and straight forest - Meng Pasha Pasha in the Aini language...
tento čaj je možné objednať iba ako vzorku, max. množstvo vzoriek z tohto čaju je 2 pre...
Popis od prodejce : A classic recipe from Menghai, but the first production of 2007...
Toto je třetí pokračování Lao Yu(老妪) : stará žena. Materiál pro tento...
„Čaj, který je sklízen v létě, je často označován jako Yu Shui Cha a takový čaj nemá vysokou kvalitu. V období dešťů je úroveň slunečního záření srovnatelně nižší, a většinou tedy není možné sušit čaj na slunci. K sušení se pak používají kamna na dřevo. To pak může vytvářet kouřové aroma a chuť. To s časem odezní, ale ne úplně, tedy kouřový čaj, který jste neviděli vyrábět je nejlépe odložit.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend from Banna area tea...
Huoshan Huangya je špičkový, ručne zberaný a spracovaný žltý čaj, ktorý pochádza z regiónu Huo Shan,...
Jeden ze známý oolong čaju z oblasti Anxi je Beshan. Jed o vysokohorský oolong čaj (Gaoshan Benshan), lehce...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.