„Nejstarší písemná zmínka o čajovnících a přípravě čaje je v evropské literatuře z roku 1559, kdy benátský cestopisec Giovanni Battista Ramusio uveřejnil první zprávu v knize s názvem „Cesty a putování“. V této knize autor zdůrazňuje především léčivé účinky čaje. Později se o této problematice postupně začíná zmiňovat i někteří další cestovatelé“
Třída: AAA Kultivar: Yunnan Da Ye Oblast: Zhenyuan, Simao, Yunnan Charakteristika: výtečný...
samotné zlisované voňajú silne ovocne, chuť je horkasto, orieškovo, mandlovo, ovocno, svieža, vyvážená,...
Tento koláč se skládá z vybraného materiálu z oblastí Lancang a Menghai. Po 5-ti letech suchého zrání,...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.