„Bílé čaje obsahují rozhodující množství ochmýřených, dosud nerozvinutých tipsů spojených s několika nedorostlými lístky. Dříve se bílý čaj získával z divokých čajových stromů, které se dnes daří pěstovat ve formě zákrsků. Po nasbírání se lístky nechají zavadnout a přetřásáním na platech se mírně pomačkají. Tím se naruší buněčné membrány, což vede ke slabé oxidaci, brzy přerušené propařením či sušením. “
Citace tagy: Bílý čaj
Popis od prodejce: This brick was stored in Kunming since 2006, it was made by using the best raw...
Vyrobeno výhradně z jarního materiálu 2002. Tento vlhčeji uložený koláč z oblasti Banna v sobě spojuje...
Známý vysokohorský čaj vysoké kvality z Huilong Zhai, vesnice Dachang, okresu Lianghe , prefektůry Dehong...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Čajem se pohostí všichni příchozí. Každý zde cítí symbolické pouto s čajem, který kdysi zajišťoval klášteru obživu. Čaj sám o sobě je posvátný. Čaj je krev, čaj je maso, čaj je život. “